Hastighedsoptimering af hjemmeside

Starter indlægget ud med en udlægning fra et tidligere indlæg omkring spørgsmål og svar i forhold til SEO, hvor jeg tester hastighedsoptimering i forhold til rangering på Google. Jeg skriver til den spørgende, at jeg er ved at teste, hvorvidt Google Pagespeed har en betydning, og forklarer at jeg har taget det i anvendelse. Jeg får derefter følgende svar: “Det bruger jeg også selv på nuværende tidspunkt, det er mega cool. Har dog ikke testet det endnu, så del endelig ud af dine resultater, hvis der skulle være noget interessant :)”

Jeg svarer derefter følgende: “Det er svært at sige, om det har været hastighedsoptimeringen, som har gjort en forskel på mine sites. Dog er alle sites umiddelbart steget en god procentdel på ahrefs efter hastighedsoptimeringen. Glemte dog at have en side, hvor jeg ikke hastighedsoptimeret. Som det ser ud i øjeblikket bør det i hvert fald ikke ignoreres”

Modtager herefter følgende svar fra respondenten: “Nej, hvad jeg har læst fra Google, så skulle hastigheden havde en meget stor betydning for placeringen.”

Kontakt mig gerne via følgende mail for et tilbud på hastighedsoptimering: mcortzen@gmail.com.

Videre analyse af hastighedsoptimering

Jeg har efterfølgende analyseret fænomenet videre, og min konklusion er, at det har en betydning. Dog er det ikke sikkert at denne indtræffer med det samme. Hastighedsoptimeringen træder først i kraft når Google crawler hjemmesiden, hvilket kan tage tid alt efter hjemmesidens relevans i Googles øjne.

Nogle af de væstentligste parametre i relation til hastighedsoptimering er følgende:

  • Koden i form af CSS, HTML, javascript osv. – her er det vigtigt at minimere irrelevante passager i koden
  • Billeder i relation til deres egentlige filstørrelse
  • Og andre elementer, som gør hjemmesiden tungere i forhold til størrelse.

Hos Cortzen Digital udføres online markedsføring af høj kvalitet med afsæt i et højt serviceniveau. Hvis du har brug for et tilbud på hastighedsoptimering af din hjemmeside, kan du med fordel kontakte mig her: mcortzen@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *