Udarbejdelse af hjemmeside – Bestil tilbud her!

Denne side omhandler udarbejdelse af hjemmeside, og herunder vigtige aspekter i forhold til dette. WordPress udvikling er vores anbefaling fordi denne løsning er yderst skalérbar. Udarbejdelse af en hjemmeside i WordPress, kræver en lang række færdigheder, hvis denne skal være succesfuld. HTML5, CSS3 og SEO er nogle gode egenskaber at have. Det skyldes flere forskellige elementer, da en succesfuld hjemmeside, skal være visuel flot, men også være mulig at finde via Google.

WordPress udvikling

Derudover er der en række lovgivningsmæssige krav, der skal opfyldes i forhold til en hjemmeside, alt efter hvad denne skal bruges til. Hvis hjemmesiden skal anvendes professionelt i forhold til eksempelvis en virksomhed, er der også en lang række værktøjer, som er fordelagtige at have installeret på hjemmesiden.

Med en skræddersyet hjemmeside får du en tilpasset hjemmeside, der er foretaget ud fra dine behov. En side designet af Cortzen Digital, vil omfatte en vandmærkning i bunden af siden.

Et af de mest brugte værktøjer i forholdt til hjemmesider, er Google Analytics, og sværhedsgraden i forhold til installation varierer alt efter hjemmesidetype. Hos Miruco.dk tilbydes udarbejdelse af hjemmeside med skræddersyede tilvalg til fordelagtige priser. Du er initialt velkommen til at kontakte mig på enten e-mail eller LinkedIn.

Årlige omkostninger i forbindelse med en hjemmeside

De årlige omkostninger i forbindelse med en hjemmeside, varierer en del alt efter hvilken udbyder du vælger. I visse sammenhænge er det muligt at få en hjemmeside, hvor driftsomkostningerne ligger yderst lavt. Her kan der blandt andet laves et system, hvor løbende SEO og hjemmeside løber op i 12.000 kr. om året. Det er også muligt at udvikle en hjemmeside, hvor driftsomkostningerne årligt ligger på 3.000.

Det er derfor nødvendigvis ikke dyrt at have en hjemmeside, men hvis denne skal rangere godt på Google, bør der foretages SEO i et vist omfang.

Hvis du ønsker et tilbud på en ydelse, er du velkommen til at kontakte på enten LinkedIn eller e-mail. Du kan finde kontaktinfomationerne her på siden. Du er også velkommen til at anvende følgende mail: mcortzen@gmail.com.

Hvad er vigtigt i forbindelse med en ny hjemmeside

Hvad der er vigtigt i forbindelse med en ny hjemmeside, afhænger af en række faktorer, hvoraf de vigtigste er følgende:

  • Hvad skal hjemmesiden bruges til helt overordnet
  • Hvad ønsker du selv, at hjemmesiden skal kunne

Ovenstående spørgsmål er vigtigt, da en mere avanceret hjemmeside, kræver mulighed for afvikling af noget langt mere avanceret kode.

En simpel webside, hvor der bare er tekst, kræver ikke mulighed for afvikling af avanceret kode.

Markedsføring af hjemmeside

I forhold til markedsføring af hjemmeside, er der mange muligheder. Der er både mulighed for offline og online markedsføring. Begge muligheder kan have relevans på den pågældende side, men dog er dette vigtigt at vurdere. Her er det vigtigt at foretage en analyse af målgruppen for hjemmesiden, således dennes medievaner kan blive undersøgt.

Hos Cortzen Digital tilbydes advertorials som en del af markedsføring til hjemmeside, hvor der kan specificeres en lang række kriterier, som kan have betydelig effekt. Advertorials er således en foretrukken måde at skabe hurtig, såvel som løbende organisk trafik til en hjemmeside.

Læs nærmere eller bestil tilbud på advertorials ved at anvende kontaktinfomationerne på siden. Vores advertorials stemmer overens med Googles retningslinjer og markedsføringsloven.

Udarbejdelse af hjemmeside eller fuld konfirguration

Hvis i søger udarbejdelse af hjemmeside eller fuld konfiguration, kan Cortzen Digital udvikler dette således det passer nøjagtigt til jeres behov. Det er muligt at lave systemer, hvor der kan kommunikeres internt og eksternt i samme system. Der er derfor mange penge at spare ved at anvende en fuld konfiguration.

Tag gerne kontakt via følgende mail for at høre nærmere omkring mulighederne: mcortzen@gmail.com.

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us