YouTube

YouTube er vokset massivt siden begyndelsen og har i dag over 1 milliard brugere. Det skyldes højst sandsynligt det brede indhold, som appellerer til en lang række forskellige segmenter.

På denne side, opstilles en række forskellige YouTube-kanaler, som enten er underholdende, informerende, begge dele eller andet. Heriblandt disse, også nogle af mine egne.

Gennem tiden, har jeg haft omkring 4-5 succesfulde YouTube-kanaler, hvor nogle desværre blev slettet af den ene eller anden årsag. Dog har jeg stadig et par stykker tilbage, som jeg forsøger at lægge indhold ud på jævnligt.

Blandt disse er der følgende:

  • MixZer0Gaming
  • (more to come)

MixZer0Gaming YouTube-kanal

MixZer0Gaming er en gaming-relateret YouTube-kanal, hvor der primært testes forskellige spil på varierende typer systemer. Der er blandt anden en lang række tests af Lenovo Y50-70, og en selv-byg MSI Z97 med Nvidia Geforce GTX 960. Derudover er der også fokus på en MSI GE60 2PF Apache Pro med et Nvidia Geforce GTX 860M. Det interessante ved netop denne gaming bærbar er, at der også er lagt vægt på kølingssystemet.

Selvom gaming bærbaren MSI GE60 2PF Apache Pro, har et svagere grafikkort, kan dette netop opvejes af den forbedrede køling, som gør det muligt at øge ydeevnen på monterede Nvidia Geforce GTX 860M. Dette gøres gennem nogle særlige programmer.