YouTube

YouTube er vokset massivt siden begyndelsen og har i dag over 1 milliard brugere. Det skyldes højst sandsynligt det brede indhold, som appellerer til en lang række forskellige segmenter.

På denne side, opstilles en række forskellige YouTube-kanaler, som enten er underholdende, informerende, begge dele eller andet. Heriblandt disse, også nogle af mine egne.

Blandt disse er der følgende anbefalinger:

  • Billige Koder
  • (more to come)

MixZer0Gaming eller Billige Koder YouTube-kanal

Billige Koder / MixZer0Gaming er en gaming-relateret YouTube-kanal, hvor der primært testes forskellige spil på varierende typer systemer. Der er blandt anden en lang række tests af Lenovo Y50-70, og en selv-byg MSI Z97 med Nvidia Geforce GTX 960. Derudover er der også fokus på en MSI GE60 2PF Apache Pro med et Nvidia Geforce GTX 860M. Det interessante ved netop denne gaming bærbar er, at der også er lagt vægt på kølingssystemet.

Selvom gaming bærbaren MSI GE60 2PF Apache Pro, har et svagere grafikkort, kan dette netop opvejes af den forbedrede køling, som gør det muligt at øge ydeevnen på monterede Nvidia Geforce GTX 860M. Dette gøres gennem nogle særlige programmer. Dette er beskrevet her: 960M PUBG FPS Guide.

Virtual reality marketing på YouTube

Virtual reality marketing, bliver mere og mere relevant. Dette især via kanaler som YouTube og andre. Cortzen Digital er klar til at hjælpe jer i gang med jeres VR kampagne på YouTube, Google Play og meget mere. Det sker i samarbejde med nogle yderst professionelle samarbejdspartnere, og stadig til en overkommelig pris for de fleste små og store virksomheder.