Virtual reality markedsføring

Virtual reality markedsføring – En VR-personlighed fra Pendula Solutions vil på denne side tænke virtual reality ind i markedsføring. Det kan gøre os klogere på denne teknologi. Dette i forhold til hvordan VR (virtual reality), Augmented Reality (AR) samt Mixed Reality (MR) kan benyttes som værdiskabende instrument, der går udover uddannelsesverdenen. Fokus er således forretning.

Virtual Reality (VR) og lignende som Augmented Reality (AR) samt 360 graders video, bliver i høj grad nævnt, når tech-giganter som Google, Microsoft, Facebook, Apple, Samsung og Sony promoverer deres nye enheder. Der er store muligheder i at anvende dette medie, og sover man i timen, er udfaldet som reelt også derefter.

VR er også interessant seo-mæssigt, og som seo bureau i Valby, ser vi flere muligheder for vores samarbejdspartnere ift. at benytte netop virtual reality på hjemmesiden. Den sfæriske 360-graders oplevelse kan skabe værdi for mange typer af kunder, idet fremvisning af større produkter bliver meget lettere.

Virtual reality markedsføring

Virtual reality markedsføring forbruger, VR, woman

Virtual reality markedsføring

Allerede i år 2016 var artikler, blogs og nyhedsmedier om tech og marketing fyldt med fortællinger. Dette om VR (Virtual Reality), AR (Augmented Reality) og herunder, hvorledes vi alle sammen skal til at opleve verden gennem dette lag af fiktiv, virtuel virkelighed.

Oplevelser direkte ind i sanseapparatet er noget marketing-personer, samt brand-verdenen, gerne vil give forbrugerne. VR samt augmented reality kan både trække forbrugerne ind i butikken, samt væk fra Amazon og Ebay, men kan således også trække folk ud af butikken, hvis de altså kan få den digitale shoppingoplevelse derhjemme.

Virtual reality og augmented reality bliver muligvis game changers i det kommende år. Det udtrykker Forbes og andre større nyhedsbureauer, men selvom VR og AR er fremtiden, så er det langt fra alle firmaer, der får adgang til de to teknologier i 2018.

Med virtual reality-teknologier som Oculus Go følger muligheden for at fange forbrugerens opmærksomhed og derved rigtigt at kunne gøre et indtryk. Køb Oculus Go billigt hos Billige Koder.

Nye smarte teknologier og kreative metoder at interagere med online videoindhold gør, at videoer i fremtiden kommer til at omvurdere den måde vi bruger medier på. Visuelt indhold skaber betydeligt større brugerengagement og gør også at man som virksomhed kan rangere højere på Google.

Virtual Reality giver klart nye muligheder for at få et budskab ud. Man kan vise, hvad det vil sige at have et høretab, og hvordan branchen hidtil har løst problemerne i støjende omgivelser.

Bestil tilbud på Virtual reality markedsføring i dag

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us