Om mig

Jeg hedder Michael Cortzen, og velkommen på min side, hvor du kan læse mere om mig. Jeg har netop delt denne side op i tre undersider, hvoraf disse er følgende:

  • Uddannelse
  • Erhvervserfaring
  • Interesser

Det har gjort på denne måde for at gøre det mere overskueligt for både mig selv og læseren, hvilket jeg også tror du vil bemærke, hvis du går ind på nogle af mine andre sider. Det er en fryd for mig, at der er en vis orden i tingene i forhold til det digitale. Alting bliver også meget nemmere når det er digitalt.

Hvis du ønsker at kontakte mig, kan du med fordel gøre det via min LinkedIn som du finder på min kontaktside: Kontakt Michael Cortzen. I det følgende vil jeg kort fortælle nærmere omkring de ovenstående emner, men hvis du ønsker at læse nærmere omkring disse, kan du med fordel klikke dig ind på undersiderne via menuen.

Uddannelse

Jeg er uddannet professionsbachelor inden for international handel og markedsføring på Cphbusiness, hvor jeg forinden har taget markedsføringsøkonom samme sted.

Før dette gik jeg på STX i Esbjerg på en Engelsk, samfundsfaglig og matematisk linje med tilvalgene mediefag og erhvervsøkonomi.

Jeg startede i 2016 på en masterudannelse i IT, læring og organisatorisk omstilling hos Aalborg Unisversitet (AAU) i København. Her har der været fokus på didaktik i forbindelse med IT, udvikling, innovation og forandringsledelse.

Erhvervserfaring

Jeg har arbejdet for både Electronic Arts Danmark ApS, AW Media ApS, Loewgaard ApS, samt løbende udført flere forskellige projekter.

Hvoraf et af dem var udarbejdelsen af en hjemmeside for en tandlæge i Nordsjælland ved Hørsholm, hvor der er stor konkurrence i branchen. Udover at udarbejde en hjemmeside, udførte jeg også SEO, hvor jeg anvendte min know-how til at få tandlægeklinikkens hjemmeside højt på Google. Den ligger i skrivende stund i toppen på en række af de relevante søgeord såsom implantater i Hørsholm, Kokkedal og Vedbæk.