Denne sektion, kommer til at omhandle underholdning. I forhold til dette emne, er der mange retninger at dette. Det vil ikke være hvad som helst, der kommer til at blive fremhævet i denne sektion.

Begrundelsen for dette, er at emnet er alt for omfattende. Det giver derfor mere mening at fremhæve det mest aktuelle eller legendariske i forhold til underholdning.

Herunder opstilles en oversigt som punktopstilling, hvilken er med til at give overblik over de forskellige typer underholdning, som bloggen vil berøre:

YouTube er i dag et stort underholdningsmedie, samt også et stort socialt medie. I forhold til underholdning, er der i høj grad noget for enhver målgruppe på YouTube med alle de forskellige eksisterende underkategorier.

Dette er noget, som har været med til at gøre YouTube såvel som gaming så stort som det er i dag, og bør derfor ikke ignoreres i forhold til potentiale. Et spil som Fortnite har eksempelvis opnået over 40 millioner spillere i 2018, hvilket blandt andet er med verificere kraften af vores sociale medier i dag.

YouTube som medie til eksempelvis underholdning

I forhold til Youtube, har jeg en række kanaler, hvor jeg udgiver indhold. Ambitionen er at skabe indhold, som er relevant, brugbart, underholdende eller lignende for modtageren.

Dog vil dette foregå på separate kanaler over tid, da indholdet vil være vidt forskellige og derfor ikke passe til de forskellige segmenter. Af hensyn til de forskellige brugersegmenter, er det derfor bedst at have flere kanaler.