Interesser

Mit navn er Michael Cortzen, og jeg driver miruco.dk. Denne del af hjemmesiden, kommer til at omhandle mine forskellige interesser som du eventuelt kan lade dig inspirere af.

Hvis du ikke har læst mit oprids af mine interesser inde på “Om mig” siden, opridser jeg dem igen herunder, således du har et overblik over hvad denne side kommer til at omhandle:

  • Livsstil
  • Fitness og sundhed
  • Teknologi og IT
  • Politik
  • Aktier og investering
  • Gaming

En af mine store interesser i skrivende stund, er livsstil, da jeg er overbevist om, at livsstil har meget at sige i forhold til mange af vestens sygdomme.

Livsstil

I forhold til livsstil, har jeg gennem tiden hele tiden forsøgt at gøre det mest optimale, baseret på den research som er ude. Dette må jeg erkende, er meget svært, da det må konstateres, at det er et område, hvor der er meget økonomisk interesse.

Derfor er der meget viden derude, som er farvet, og som jeg nærmest vil kalde for lobbyarbejde. Jeg startede med at træne i fitness i en alder af 16 år, hvor den primære snak omhandlede vigtigheden af proteiner.

I slutningen af 2015, ændredes mit syn fuldstændig på alt den snak om protein. Dette baseret på research, som har været velkendt i mange år, men som interessenter i fitness- og sundhedsbranchen har holdt hemmeligt for at profitmaksimere.

Uden at have foretaget min egen dybere research, har jeg dermed gået i en periode på cirka 6 år og fejlagtigt advokeret for en kost med højt proteinindhold.

Fra januar 2016, er jeg skiftet til vegansk og plantebaseret kost, og er kun faldet i kød-, æg- og mejerifælden ganske få gange.

Fitness og sundhed

For at være sund, er der dog mere end kosten, som skal være på plads. Det er også vigtigt at leve en aktiv livsstil, og dette især når man sidder så meget ned som man gør i mange jobs i dag.

For mit eget vedkommende foretager jeg derfor styrketræning cirka 5 gange om ugen i et nærtliggende fitnesscenter.

I skrivende stund har jeg spist plantebaseret, og må sige, at jeg er overrasket over, at det ikke har haft nogen negativ effekt på energiniveauet generelt, samt den egentlige træning.

Teknologi og IT

Min interesse for teknologi og IT, har nærmest altid eksisteret. Det skyldes muligvis, at jeg har brugt meget tid på dette i forholdt til min omgangskreds. Derfor har jeg også nogle gode sparringspartnere i forhold til emnet.

Miruco.dk ser jeg selv som værende en måde at forblive skarp på IT-området, samt en række andre områder, da der ligger meget i at have sit eget domæne og hjemmeside.

I forbindelse med min uddannelse som master i IT, læring og organisatorisk omstilling, har jeg også arbejdet en del med Virtual Reality. Dette i forhold til blandt andet brug som IT-didaktisk design i folkeskolen og køreskoler.

Politik

Hvor meget politik, der kommer til at fremgå på hjemmesiden, er et spørgsmål jeg stiller mig selv i skrivende stund. Dog mener jeg bare, at den eneste måde at skabe forandring på, er ved at gøre noget.

Derfor udelukker jeg ikke, at der kommer nogle indlæg, som stiller spørgsmålstegn ved status-quo, hvilket jeg ser frem til at diskutere.

Aktier og investering

Jeg har foretaget en del aktiehandel gennem tiden, og har sikkert også et råd eller to, som jeg vil anbefale på et tidspunkt. Dog med nødvendig ansvarsfraskrivelse, da alt handel med aktier bør foretages på egen risiko.

Jeg hjælper dig også gerne med at komme i gang med at handle aktier, optioner, futures eller andet. Du kan finde mine kontaktoplysninger under fanen “Kontakt”.

Boligkøb og -handel er også en investeringsform, der kan forvaltes til et positivt afkast. Når du køber en bolig, så giver det mening at alliere sig med professionelle, der har styr på faget. Sagførere, advokater (boligadvokater) mm., kan hjælpe med dine investeringer. Kontakt en boligadvokat når du skal købe hus, lejlighed eller andre former for ejendomme. Det kan altid betale sig.

Gaming

Min interesse for IT, kommer højst sandsynligt gennem gaming. Jeg har altid været en PC-gamer, og derfor aldrig ejet en konsol. Gennem tiden har jeg bygget samtlige stationære for mig selv, venner og familie.

For tiden er jeg meget bidt af de gode gamle klassikere som Starcraft 1, Warcraft 1 og 2, da jeg mener at kvaliteten af spillene var på et helt andet plan dengang.

Dette både i form af selve historien, men også bare ting som man ikke lagde så meget mærke til dengang – eksempelvis lydene og musikken.

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us