Erhvervserfaring

Mit navn er Michael Cortzen, og velkommen til min side omkring erhvervserfaring. Du kan klikke på følgende link for at gå videre til mine nuværende samarbejdspartnere.

Michael Cortzen er marketing- eller SEO specialist hos Become

Min erhvervserfaring gennem nogle forskellige jobs og projekter

Hvis du har læst min side omkring uddannelse, har du allerede en fornemmelse af, hvad jeg har lavet. Dog har jeg sidenhen også arbejdet andre steder.

Inden jeg fortæller videre omkring, hvor jeg har arbejdet og anskaffet viden, erfaring og know-how, summeres de mest relevante arbejdspladser op herunder:

  • Become ApS – Marketingspecialist med fokus på SEO, 2020-NU
  • Beruf ApS – Kampagnespecialist med fokus på SEO, 2019-2020
  • Cortzen Digital – Direktør / Ejer (Selvstændig), januar 2017 – juli 2019
  • Loewgaard ApS – SEO Executive (Kontraktbaseret freelance), januar 2016 – april 2016 (1 år og 3 måneder)
  • Rungstedtand.dk – Marketing Executive (Virksomhedspraktik), maj 2016
  • AW Media ApS – SEO & Communication (Praktik), 5-6 måneder
  • Electronic Arts Danmark ApS – Marketing Executive (Praktik), 6-7 måneder

Beruf 2019-2020 + Become 2020-NU

Beruf er fusioneret med Compell, og hedder nu Become. Jeg arbejder fortsat med SEO, hvor jeg trækker på min viden fra min Professionsbachelor i international handel og markedsføring, samt Kandidat i IT, læring og organisatorisk omstilling.

Forretningsforståelse er essentielt i eksekveringen af SEO, og er ligeså vigtig i undervisningen som jeg også foretager, herunder Google Succes Online og vores egne webinarer.

Jeg starter i 2019 som kampagnespecialist i Beruf, der er et professionelt Google Ads og Facebook bureau. Det gør jeg efter 2,5 år i mit eget firma, Cortzen Digital, hvor jeg primært har arbejdet med online markedsføring. Mit hovedfokus i Beruf er søgemaskineoptimering, hvilket jeg har arbejdet professionelt med siden 2015.

Loevgaard ApS

For mig har det været særdeles givende at arbejde i praktik 2 gange før jeg fik mit arbejde hos Loewgaard ApS, da det har givet mig nogle værdifulde kompetencer i forhold til netop dette arbejde, hvor der er meget ansvar involveret.

Loevgaard ApS drives af Joachim Loevgaard, og er en anbefalet arbejdsplads fra min side. Joachim Loevgaard er i sig selv en dygtig leder og troværdig person, og jeg sætter stor pris på min tid hos Loevgaard ApS.

Som SEO udøvende medarbejder foretages søgemaskineoptimering, eller Search Engine Optimization (SEO) for kunderne, således de kommer højest på Google på givne søgeord. Dette bliver gjort gennem forskellige SEO taktikker såsom hjemmesideoptimering, linkbuilding og andet know-how.

Indtil videre har forløbet hos Loevgaard ApS, givet en betydelig portion erhvervserfaring. Dette i form af de nye systemer, der stiftedes bekendskab med. Herunder DanDomain’s platform til webshops. Min fornemmeste opgave har været at styre egne linkbuilding projekter.

Rungstedtand.dk – Tandlæge Marie-Louise Astrup-Wrisberg

Eftersom min tid hos Loewgaard ApS i maj 2016 var deltid, fik jeg tid til at udføre et projekt i en virksomhedspraktik, hvor jeg lavede en WordPress hjemmeside fra bunden med god SEO for tandlæge Astrup-Wrisberg.

Med udgangspunkt i en række møder, blev tandlæge Astrup-Wrisbergs ønsker kortlagt. Dette gjorde udformningen af hjemmesiden lettere, da der kunne tages konkret udgangspunkt i tandlæge Astrups-Wrisbergs ønsker i forhold til hvordan hjemmesiden skulle fremstå.

I forhold til dette projekt, var jeg glad for at have en stor værktøjskasse i bagagen, da jeg skulle stå for alt udarbejdelse selv i form af blandt andet hjemmeside, design, markedsføring, billeder og SEO.

Derudover lærte jeg naturligvis også noget om konkurrencen inden for tandlægebranchen i Nordsjælland, hvilken må konstateres til at være relativt hård.

Hvis man er tandlæge i Vedbæk, er min vurdering efterfølgende dette projekt, at der skal en ekstra markedsføringindsats til, hvis man ønsker at have en succesfuld praksis. Det skyldes primært den hårde konkurrence, som er at finde i branchen.

Hinze Consulting

Cortzen Digital har leveret hjemmeside til Hinze Consulting, som drives af Line Hinze. Hinze Consulting leverer ydelser inden for strategi og online markedsføring. Hjemmesiden blev udviklet i WordPress, hvor der dertil blev foretaget søgemaskineoptimering. Cortzen Digital er specialiseret inden for hjemmesideudvikling i WordPress og søgemaskineoptimering.

AW Media ApS

Mit arbejde hos AW Media ApS, er mit første, hvor jeg officielt kan sige, at jeg har arbejdet med SEO og linkbuilding. Det er har været et lærerigt forløb, som har givet en række værktøjer i forhold til forståelsen og vigtigheden af SEO. Nogle af de vigtigste værktøjer vi anvendte var Keyword Planner i Google, Photoshop, Umbraco, WordPress, samt vores know-how inden for HTML og SEO til at skabe værdi for virksomheden.

Vi arbejdede i teams, hvilket var med til at styrke fleksibiliteten i arbejdet, samt gøre det mere varierende i forhold til ugentlige arbejdsopgaver. Udover at arbejde med SEO, arbejdede vi også med Social Media Marketing (SMM) og udarbejdede content strategier, samt udførte disse. Vi havde endvidere ekstern kundekontakt på telefon og mail.

Electronic Arts ApS

I min første praktik, som var hos Electronic Arts Danmark ApS, fik jeg betydelig erhvervserfaring i forhold til store virksomheder / organisationer. Herunder vigtigheden af management, rapportering og planlægning.

Eftersom der anvendes betydelige mængder kapital på kampagner og andre tiltag, er de særdeles vigtigt, at dette følges op med gennemarbejdede og analytisk funderede rappporter. Dette gælder store såvel som små virksomheder!

Selv stod jeg for at planlægge forskellige af Electronic Arts’ events i Danmark, og var sågar også med til at udføre nogle af dem helt lavpraktisk, men havde primært hyret andre til det i de fleste tilfælde fordi der var mange ting, der skulle styres fra kontoret.

Blandt andet var der en masse udarbejdelse og planlægning af sociale medier, som jeg også var inde over, heriblandt Facebook kampagner og naturligvis en lang række rapporter for Facebook og PR.

Eksempel på SEO jobansøgning uden netværk som vækkede interesse og gav jobsamtale kan findes via følgende link:

  • Eksempel på ansøgning (link fjernet)

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us