Ydelser

Gennem mit firma Cortzen Digital, tilbydes en række forskellige ydelser her på siden. Jeg er uddannet inden for international handel og markedsføring, og er i skrivende stund også ved at uddanne mig til kandidat i IT, læring og organisatorisk omstilling.

Hvis du ønsker at høre nærmere omkring ydelserne, er du velkommen til at tage kontakt på LinkedIn, som du kan finde link til på kontaktsiden oppe i fanen. Herunder foretages et oprids af de forskellige ydelser, som tilbydes på nuværende tidspunkt af mig og eventuelle partnere:

I de følgende afsnit, opridses de ovenstående ydelser yderligere, men hvis du ønsker mere konkret viden, anbefales det at gå ind på ydelsernes dedikerede sider, som er at finde oppe i fanen, øverst på siden.

Ydelser inden for Online Markedsføring 

Online markedsføring er af en stor størrelse, og der findes mange former for online markedsføring. I udgangspunktet tilbyder jeg en række forskellige underydelser inden for online markedsføring, da jeg har beskæftiget mig meget med dette.

Jeg vil herunder opridse de forskellige tilbud inden for online markedsføring, som jeg på nuværende tidspunkt udbyder:

  • Strategiudarbejdelse fra bunden, hvor der eksempelvis kan indgå segmentering og målgruppe, økonomiske mål, budget, SEO, Social Media Marketing (SMM), blogging, video marketing og meget mere.
  • Google markedsføring i form af AdWords og AdSense
  • SEO i form af hjemmesideoptimering, tekstforfatning, linkbuilding mm.
  • Social media marketing (SMM) i form af Facebook, Twitter og Instagram. Både organisk og betalt vækst.

Jeg har i mit tidligere arbejde, stået for udarbejdelse af strategi samt operationelle og taktiske mål. Jeg har derfor god erfaring med at udarbejde, samt udføre en veltilrettelagt online strategi.

Hvis en strategi allerede haves, og der mangles en til at stå for noget af denne, kan jeg ligeledes også kontaktes. Du er meget velkommen til at kontakte mig via LinkedIn, da jeg får beskeder direkte på mobilen. Du kan finde mine kontaktinformationer her: Michael Cortzen kontakt

Søgemaskineoptimering – Referencer

I forhold til at udføre ydelsen søgemaskineoptimering, har jeg arbejdet med det i forhold til min ansættelse hos Loevgaard Aps, AW Media, samt andre projekter såsom Tandlægeklinikken Rungstedtand ved Astrup-Wrisberg i Nordsjælland.

Jeg kan i forhold til SEO tilbyde analyse af hjemmeside, optimering af hjemmeside, tekster som vil have afgørende betydning for din rangering, samt solid linkbuilding, der er med til at øge din rangering i Google og andre søgemaskiner.

Hvis du ønsker god og professionel søgemaskineoptimering, kan du med fordel kontakte mig, således vi kan snakke nærmere omkring et eventuelt tilbud.

Udarbejdelse eller vedligeholdelse af en Hjemmeside

Ønskes udarbejdelse eller vedligeholdelse af en hjemmeside, har jeg god erfaring med dette. Jeg kan udarbejde store som små hjemmesider, som samtidig også er SEO-optimeret af høj kvalitet i forhold til design og Google.

Hvis du mangler en til at varetage og vedligeholde din hjemmeside på del- eller fuldtid, er du også meget velkommen til at kontakte mig via LinkedIn: Michael Cortzen LinkedIn

Rådgivning i forhold til motivation og læring

Det er også muligt at modtage rådgivning i forhold motivation og læring. Denne ydelse kan være relevant, hvis din virksomhed udvikler produkter eller ydelser i forbindelse med at oplæring af elever eller medarbejdere.

Motivation og læring er også særdeles relevant i forhold til at udarbejde effektiv undervisning til offentlige institutioner såsom folkeskolen.

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us