Samarbejdspartnere

På denne side er det muligt at læse nærmere om mine nuværende samarbejdspartnere og anbefalinger. Herunder opstilles disse i en punktopstilling for at give et klart overblik over disse. De tidligere samarbejdspartnere er følgende:

  • Tim Damgaard – Foto-, TV- og videoproduktion i Århus og Esbjerg
  • Rungstedtand – Tandlæge i Nordsjælland
  • Santander Consumer Bank
  • Hinze Consulting
  • Kronevagt-Security ApS

Hvis du ønsker at hyre mig ind som medarbejder i dit firma i forbindelse med online markedsføring, så tag gerne kontakt. Hyr mig ind som medarbejder til online markedsføring ved at anvende følgende kontaktinfomationer: mcortzen@gmail.com.

Samarbejdspartnere og anbefalinger

I dette afsnit uddybes forhenværende samarbejdspartnere og anbefalinger yderligere.

Cinemag ved Tim Damgaard – Videoproduktion

Cinemag drives af Tim Damgaard, og er en virksomhed, der producerer video, foto og meget andet med professionelt udstyr. Tim Damgaard har arbejdet med videoproduktion siden 2009, og har en stor portefølje af forskelligt videomateriale.

Cortzen Digital har endvidere foretaget udarbejdelse af WordPress hjemmeside, samt søgemaskineoptimering for Cinemag. Cinemag og Cortzen Digital har et stærkt samarbejde kørende, og kan sammen levere totalløsninger til virksomheder i forhold til markedsføring.

Ønsker du at bestille et tilbud på online markedsføring, er du kommet til det korrekte sted. Bestil et tilbud på online markedsføring ved at anvende følgende kontaktinfomationer: mcortzen@gmail.com.

Rungstedtand – Tandlæge i Nordsjælland tandlæge samarbejdspartnere

Rungstedtand er en tandlægeklinik, der drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg ved Hørsholm og Vedbæk i Nordsjælland. Her tilbydes blandt andet implantater, rodbehandlinger og andre typer af behandlinger. Cortzen Digital har stået for redesign af hjemmesiden i WordPress, samt hastigheds- og søgemaskineoptimering.

Som tandlæge ved Vedbæk og Nivå i Nordsjælland, har Rungstedtand mulighed for at tilbyde en god placering tæt på Rungsted station. Bor man i nogle af de omkringliggende byer som Vedbæk, Nivå, Hørsholm eller Kokkedal, er cyklen også en god mulighed.

Kontakt Marie-Louise Astrup-Wrisberg ved at anvende følgende e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Billige-koder.dk – spilkoder, cd-keys og gadgets

Hos billige-koder.dk er det muligt at købe cd-keys og gadgets gennem eksterne samarbejdspartnere. Tjenesten billige-koder.dk er således gratis at anvende og alle samarbejdspartnere undergår en relativ kvalitetssikring.

Derfor er billige-koder et formidabelt sted at finde nye spilkoder og gadgets online. Som noget nyt er det muligt at købe fidget spinners. Der er endvidere flere valgmuligheder i relation til disse gadgets. Køb fidget spinners hos billige koder og få hurtig og billig levering gennem professionelle udbydere.

Udover at tilbyde gadgets og spilkoder, er det også muligt at få skræddersyet sin egen PC til en fornuftig pris. Med udgangspunkt i de nyeste dele på markedet, kan der således tilbydes forbrugerens ønskede ydelse i et givent spil.

De mest populære spil er i skrivende stund blandt andet Playerunknowns Battlegrounds (PUBG), The Sims 4 og Counter-Strike: Global Offensive. Køb PUBG key i dag på billige koder med GRATIS og HURTIG levering.

CSGO-danmark.dk – Danske nyheder om Counter-Strike: Global Offensive

Cortzen Digital anbefaler CSGO-danmark.dk med fokus på dansk Counter-Strike: Global Offensive. Det skyldes blandt andet, at CSGO-danmark.dk står bag den største danske Facebook-side omkring Counter-Strike: Global Offensive. Facebook-siden er i skrivende stund omkring 62.000 medlemmer.

Derudover har Cortzen Digital også stået for hjemmesiden, som er lavet i WordPress med on-page SEO, og skræddersyet design.

hoersholm-tandlaeger.dk – Bestil tid til tandlæge ved Hørsholm i dag!

Hørsholm tandlæge. Her kan du bestille tid til en tandlæge i Hørsholm omegnen. Rungstedtand fremgår på denne liste, og er ekspert i rodbehandlinger og kroner. Hvis du er fra Nivå, Kokkedal, Rungsted, Hørsholm, Vedbæk, Trørød, Mikkelborg, kan du med fordel benytte hoersholm-tandlaeger.dk. Der ydes en lang række foorskellige behandlinger, både i form af generel vedligeholdelse af tænder, men også kosmetisk tandpleje.

Lokaler.dk – Erhvervslokaler i Nordsjælland

Hos Lokaler.dk er det muligt at finde frem til de helt rigtige erhvervslokaler i Nordsjælland. Cortzen Digital har udarbejdet en WordPress side i et premium tema for lokaler.dk. Temaet er et Avada tema, som har integreret slider funktion. Det giver hjemmesiden et flot udseende og mulighed for at fremvise de konkrete lokaler og arealer som udbydes.

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us