Top spil på Twitch 2017 – Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG)

Twitch.tv er en side, hvor det er muligt at streame gaming live. Der er en lang række forskellige spil, som kører afhængigt af den enkelte streamer hver dag. Denne artikel omhandler top spil på Twitch i år 2017, som efter en subjektiv overbevisning kan være Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG). Dette er i hvert fald baseret på nogle daglige observationer i løbet af sommeren 2017, hvor der har været tid til at udleve noget gaming. Derfor er det måske nærmere konkluderet kun topspillet i forhold sommeren 2017. Uden at have adgang til de bagvedliggende tal, kan der altså ikke foretages en nøjagtig og objektiv estimering af antal seere på spillet. 

Ud fra en fænomenologisk eller subjektiv tilgang, er det dog fra min side blevet observeret flere gange over 50.000 og 100.000 seere. Sidste gang – 14. august 2017, observeredes der omkring 138.000 seere på Twitch. Dette må anses som et højt tal for et spil, der ikke har været populært særligt længe.

Baseret på en statistik fra Statista.com, var LOL det mest sete spil i july 2017 i forhold til antal timer. Efterfølgende var det CS:GO, og på en tredjeplads var det faktisk Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) ud fra samme statistik. Slutstatistikken for 2017 bliver således yderst interessant, da det det gennem tiden primært har været LOL, DOTA 2, CS:GO, der har været på på toppen.

Køb Steam cd-key til Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG)

Hos Billige Koder er det muligt at købe en Steam cd-key til Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) billigt. Billige Koder anvender samarbejdspartnere, der giver mulighed for levering over e-mail, hvilket dermed er med til at minimere prisen. Derudover kan mail også give den fordel, at spilkoden leveres hurtigt og sikkert over krypteret e-mail. Det anbefales derfor at anvende billige koder til købet af koden til Steam. Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG) er måske et af de bedste online multiplayer spil i 2017, og bør muligvis blot af den grund opleves.

Hvis din PC ikke kan trække spillet, bør du klart se nærmere på en ny PC. Det findes der også hjælp til her på siden. Det følgende link kan fordelagtigt anvendes til netop dette formål. Klik på linket for at se prisen på spillet: Køb cd-key til Playerunknowns Battlegrounds (pubg).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *