Advertorials

Denne artikel er gammel og der tages forbehold for ydelser og information, som ikke er relevant længere.

Ønsker du en stærkt seo- og contentstrategi? Så tag fat i et seo bureau i Valby.

Gennem Cortzen Digital, er det (har det været) muligt at få foretaget advertorials, der både fungerer som reklame, men også leverer relevant og brugbart indhold for læseren. Denne side belyser muligheden for advertorials nærmere.

Et advertorial hos Cortzen Digital, er ikke blot indhold, hvor der indgår reklame, men også en mulighed for linkbuilding. Dermed skabes der altså også organisk værdi ved at anvende Cortzen Digital til advertorials.

Ved sponserede indlæg, skal vi i henhold til marketing loven og Googles retningslinjer skilte klart og tydeligt.

Advertorials priser er meget svingende, og afhænger af mange forskellige faktorer. Cortzen Digital anvender følgende faktorer til at beregne prisen:

  • Branche og målgruppe
  • Cortzen Digital skriver, eller kunden skriver artiklen (i de fleste tilfælde, skriver Cortzen Digital)
  • Antallet af ord, der indgår i artiklen
  • Ønsket antal links, og hvor der skal linkes hen
  • Termet, der ønskes link på – altså ankerteksten (såsom: Online markedsføring)
  • Hvilket site, der skal linkes fra. Her ses der blandt andet på den linkværdi, der skabes. Dette baseret på enten domæne rating (Afrefs.com) eller domæne autoritet (Moz.com)

Ovenstående kriterier er om ikke andet de vigtigste kriterier i forhold til at beregne prisen. Hvis du ønsker at bestille et tilbud på en advertorial til en særdeles konkurrencedygtig pris, er du velkommen til at kontakte på enten LinkedIn eller E-mail: mcortzen@gmail.com.

Køb advertorials billigt

Her kan du foretage et køb af advertorials billigt. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at billige advertorials ikke alle steder har høj kvalitet. Dog dokumenterer vi altid kvaliteten af vores advertorials gennem ahrefs.com og Moz.com. Dermed er du sikret links af høj kvalitet.

Ydermere er det enten jer eller os, der skriver den enkelte artikel. Der er altså ikke nogen 3. part fra vores side, der skriver den pågældende artikel, som er sponseret af jer. Dermed er kvaliteten altid i top, da vi kun anvender professionelt uddannede folk til at skrive artikler.

Vi anvender udelukkende akademikere eller fageksperter til at skrive teksterne til indlæggene, hvilket er med til at sikre en høj forståelse for tekstforfatning. Alle sponserede indlæg er dermed af højeste klasse, og der forekommer ikke grammatiske fejl i teksterne.

Ved at anvende følgende kontaktinformationer, er det muligt at købe et advertorial billigt til en konkurrencedygtigt pris. Kontakt er selvfølgelig uforpligtende, og vi ser frem til at besvare henvendelsen: mcortzen@gmail.com.

Hvorfor Advertorials?

Her ses der nærmere på følgende spørgsmål: Hvorfor Advertorials?

Den værdi, der skabes gennem sponserede indlæg koster ikke et vedvarende budget på eksempelvis Google AdWords, og er derfor en foretrukken måde at markedsføre sig på langsigtet. Google AdWords bliver ved med at køre og trække penge, og er dermed blot en hurtig vej til trafik. Med det sagt, kan Google annoncering være yderst effektivt, men bør kombineres med flere marketing tiltag.

Der er desuden mulighed for at nå en specifik målgruppe såsom Danmark eller andre lande, og helt ned til en specifik niche. Vi tilbyder danske advertorials i mange forskellige nicher af høj kvalitet. Få danske advertorials til gennem Cortzen Digital. Ved at anvende de følgende kontaktinformationer, er det muligt at købe en advertorial til en fornuftig pris. Kontakt til Cortzen Digital er selvfølgelig uforpligtende, og vi ser frem til at besvare henvendelsen: mcortzen@gmail.com.

Få et tilbud fra et professionelt SEO bureau

Contact Us