Pokémon Go er et spil til din smartphone, som kan downloades helt gratis på de mest gængse platforme, hvoraf disse er Android og iOS.

Spillet handler blandt andet rent fysisk om at gå rundt, og fange disse Pokémon væsener, samt finde andre ting i spillet, som kan hjælpe spilleren.

Der er en lang række årsager til, at spillet er kommet for at blive, hvoraf nogle af dem, vil blive nævnt i det følgende.

Pokémon Go indeholder for det første et meget nyskabende koncept, hvor udviklerne har anvendt Google Maps til at skabe verdenen som spilleren går rundt i.

Dette enkelte element er interessant, da det ikke er set i noget lignende spil før. Derudover forbindes Pokémon-verdenen med ren nostalgi for mange fans verden over.

Hvor kan Pokémon Go downloades?Pokemon_Go_Danmark (3)

For at downloade Pokémon Go på din smartphone, er det nødvendigt at have et kompatibelt styresystem, samt en smartphone, der kan trække spillet.

Spillet kræver 2GB RAM eller mere, Android versionen skal minimum være 4.4, men helst højere. Det virker ikke på enheder med Intel Atom processorer, og kræver desuden at telefonen har en velfungerende GPS.

Klik på ovenstående link, og kom i gang med jagten på for eksempel Venusaur, Charizard, Blastoise, Pikachu og mange andre Pokémoner på Jorden!

Gode råd til spillerne

Da konceptet er helt nyt, er der stadig meget, som ikke vides i forhold til at spille spillet fuldstændig optimalt. Dog er der visse ting, som kan være gode at have på plads.

  1. Et cover til sin smartphone, således den ikke går i stykker og skal til reparation hos en smartphone reparatør. I Esbjerg haves eksempelvis iPhonerepair.dk, som kan findes via følgende link: iPhone Repair Esbjerg.
  2. Mad, drikke og andre ressourcer med i en rygsæk eller andet, således man har energien til at foretage sine lange udflugter.
  3. Kig ikke hele tiden ned i skærmen, men vær på vagt overfor køretøjer og andre trafikkanter.

Pokémon Go i forhold til virksomheders markedsføringPokemon_Go_Danmark (2)

Spillet Pokémon Go, kommer til at være meget interessant for virksomheders markedsføring. Spillerne render rundt i den åbne verden, og kommer potentielt set forbi en lang række virksomheder.

Derfor er der i høj grad potentielle kunder for virksomhederne, og dette især når spillerne har rendt rundt en hel dag, og pludselig bliver sultne eller tørstige.

Derudover er der som virksomhed efter sigende også mulighed for at placere en Pokémon i sin forretning, således spillerne bliver tiltrukket til forretningen.