Business Cases

Denne side omhandler fremhævede business cases, der er foretaget af Cortzen Digital. Meningen med denne side, er at give dig noget konkret at stille spørgsmål til. Kommende cases: Pendula Solutions, Runnerschoice, CSGO-Danmark, og flere. Denne side er opdateret 30. oktober 2018.

Rungstedtand – Tandlæge Hørsholm – en søgemaskineoptimerings (SEO) case

  • Problem: Lavt antal besøgende på hjemmesiden og deraf manglende opkald til klinikken.
  • Løsning: Bedre hjemmeside med SEO og konverterende indhold.

Rungstedtand havde i 2016 behov for at få opdateret deres hjemmeside, samt forbedring af markedsføringstiltag ud fra denne hjemmeside. Dette stod Cortzen Digital for, og leverede en samlet løsning.

I denne løsning er der foretaget hastighedsoptimering af hjemmeside. Der er også foretaget opdatering og udvikling af almindelige hjemmesidebeskrivelser, samt optimering af hjemmeside-koden. Der er også foretaget en række andre tiltag som også er relevante for Google søgemaskineoptimering. Derudover er der også foretaget konverteringsoptimering på hjemmesiden, så flere patienter tager kontakt til klinikken. Der er opnået:

  • Top positioner på Google: Tandlæge Rungsted, Hørsholm Rodbehandling, tandlæge implantat, tandlæge Hørsholm, tandlæge Vedbæk mv.
  • Det samlede antal relevante besøgende er steget med 567% årligt via hjemmeside og SEO tiltag. Se grafen herunder:

Tandlæge Hørsholm SEO

Skriv via vores kontakt formular og hør nærmere, hvad Cortzen Digital kan gøre for din virksomhed.