I dette indlæg er det muligt at læse nærmere omkring AW-Media, som jeg har tidligere har arbejdet for i forbindelse med SEO og linkbuilding i et praktikforløb.

Adwords Media ApS eller AW-Media, er en dansk virksomhed, som ejes af Mark Lund Thorsen. AW-Media er etableret i 2008, og direktionen består i 2015 udelukkende af Mark Lund Thorsen. AW-Media beskæftiger sig på nuværende tidspunkt med en lang række forskellige brancher.

AW-Medias primære beskæftigelsesområde, er planlægning og udførelse af online markedsføringsstrategier, hvor der blandt andet indgår Søgemaskineoptimering (SEO), Google Adwords, webanalyse og lead-generering. Udførelsen af disse tiltag foregår i høj grad ved brug af avancerede teknikker og digitale værktøjer.

AW-Media ejer endvidere en lang række underliggende Affiliate-sites, hvoraf de største er Ekspertvalg.dk, Greenmatch.dk og Klinikmatch.dk. Disse sites sælger løsninger inden for web-design, kaffemaskiner til virksomheder, hjemmesider, webshops, grønne energiløsninger, plastikkirurgi, øjenkirurgi, fedsugninger og meget mere. Gennem AW-Medias kompetencer inden for digital markedsføring, er der et stort afkastpotentiale i sådanne Affiliate-sites.

AW-Media – Organisation og værdier

Organisationen har cirka hvad der svarer til 20 fuldtidsansatte medarbejdere og enkelte praktikanter. Disse er alle med til at drive salg og markedsføring i virksomheden fra dennes kontor på Høffdingsvej 34 i Valby.

Noget som AW-Media lægger stor vægt på i deres værdier, som også afspejles i deres ydelser, er kvalitet. Dette blandt andet fordi, at kvalitet er med til at skabe tilfredse medarbejdere og dermed også tilfredse kunder.

Et vigtigt emne i AW-Medias politik, er den betydelige vægtning af samarbejde. Her ønskes der at skabe win-win situationer mellem kunder og AW-Media. Der lægges stor vægt på at skabe partnerskaber med de kunder, som findes relevante i forhold til dette. Et partnerskab muliggør en ydelse af højere kvalitet, da styrker og udfordringer bliver lettere tilgængelige.

I dette globaliserede samfund, hvor der i dag eksisterer betydeligt meget salg og markedsføring på nettet, er der stor konkurrence for AW-Medias mange forskellige forretningstiltag. Dette fordi de stort set kun markedsføres på nettet.

Cortzen Digital

Efter en periode som freelancer, har jeg startet egen virksomhed, og leverer nu en lang række løsninger inden for digital markesføring, herunder blandt andet SEO og strategisk rådgivning. Hvis du ønsker et tilbud eller høre nærmere om digital markedsføring, kan du med fordel klikke på følgende link: Digital markedsføring tilbud.

Cortzen Digital udfører også rådgivning inden for Motivation og læring, samt flere forskellige former for udarbejdelse af hjemmesier. Hvis du ønsker at høre nærmere om de forskellige ydelser, benyt gerne kontaktinformationerne her på siden.