Samarbejdspartnere

På denne side er det muligt at læse nærmere om mine nuværende samarbejdspartnere og anbefalinger. Herunder opstilles disse i en punktopstilling for at give et klart overblik over disse. De nuværende samarbejdspartnere er følgende:

Hvis du ønsker at bestille et tilbud på online markedsføring, er du kommet til det rigtige sted. Bestil et tilbud på online markedsføring ved at anvende følgende kontaktinfomationer: mcortzen@gmail.com.

Samarbejdspartnere og anbefalinger

I dette afsnit uddybes de forskellige samarbejdspartnere og anbefalinger yderligere.

Cinemag ved Tim Damgaard – Videoproduktion

Cinemag drives af Tim Damgaard, og er en virksomhed, der producerer video, foto og meget andet med professionelt udstyr. Tim Damgaard har arbejdet med videoproduktion siden 2009, og har en stor portefølje af forskelligt videomateriale.

Cortzen Digital har endvidere foretaget udarbejdelse af WordPress hjemmeside, samt søgemaskineoptimering for Cinemag. Cinemag og Cortzen Digital har et stærkt samarbejde kørende, og kan sammen levere totalløsninger til virksomheder i forhold til markedsføring.

Ønsker du at bestille et tilbud på online markedsføring, er du kommet til det korrekte sted. Bestil et tilbud på online markedsføring ved at anvende følgende kontaktinfomationer: mcortzen@gmail.com.

Rungstedtand – Tandlæge i Nordsjælland

Rungstedtand er en tandlægeklinik, der drives af Marie-Louise Astrup-Wrisberg ved Hørsholm og Vedbæk i Nordsjælland. Her tilbydes blandt andet implantater, rodbehandlinger og andre typer af behandlinger. Cortzen Digital har stået for redesign af hjemmesiden i WordPress, samt hastigheds- og søgemaskineoptimering.

Som tandlæge ved Vedbæk og Nivå i Nordsjælland, har Rungstedtand mulighed for at tilbyde en god placering tæt på Rungsted station. Bor man i nogle af de omkringliggende byer som Vedbæk, Nivå, Hørsholm eller Kokkedal, er cyklen også en god mulighed.

Kontakt Marie-Louise Astrup-Wrisberg ved at anvende følgende e-mail: ml@rungstedtand.dk.

Billige-koder.dk – spilkoder, cd-keys og gadgets

Hos billige-koder.dk er det muligt at købe cd-keys og gadgets gennem eksterne samarbejdspartnere. Tjenesten billige-koder.dk er således gratis at anvende og alle samarbejdspartnere undergår en vis form for kvalitetssikring. Derfor er billige-koder et formidabelt sted at finde nye spilkoder og gadgets online. Som noget nyt er det muligt at købe fidget spinners. Der er endvidere flere valgmuligheder i relation til disse gadgets. Køb fidget spinners hos billige koder og få hurtig og billig levering gennem professionelle udbydere.