Kontakt

Mit navn er Michael Cortzen, og velkommen til min kontaktside. I forhold til at tage kontakt til mig, er der flere muligheder for dette. Hvis du ønsker hurtigt svar, er mail klart at anbefale.

Dog ønsker jeg ikke at have mit mobilnummer ude på det offentlige net i øjeblikket, da der kan være ricisi for spam opkald. Hver dog velkommen til at tage kontakt til mig via E-mail eller LinkedIn. Her kan du også bede mig om mit telefonnummer.

I forhold til at bestille et tilbud på en ydelse, foretrækkes først et oplæg via LinkedIn eller telefonen. Det giver et meget bedre overblik over situationen i første omgang.

Hvis du ønsker at tage kontakt til mig via LinkedIn, kan dette gøres ved at klikke på det følgende link eller linket i bunden af siden: Michael Cortzen LinkedIn

Derudover har jeg fået oprettet en E-mail i sammenhæng med denne hjemmeside, og kan naturligvis også kontaktes der. Jeg bestræber mig på at besvare alle henvendeler på E-mail eller LinkedIn i løbet af 24 timer. Min mail er følgende: mcortzen@gmail.com

Hvad ser jeg relevant i forhold til kontakt

Jeg anser det meste for at være relevant i forhold til kontakt, og tager gerne imod tips og tricks i forhold til de forskellige emner på siden. Kontakt mig også gerne, hvis du har ris eller ros. Formålet med hjemmesiden, er at den skal være brugbar for de besøgende, hvilket måles bedst med tilfredse besøgende.

Hver derfor velkommen til at smide mig en mail, hvis der er noget på siden, som har været brugbart for dig. Du er også velkommen til at komme med forslag til, hvad jeg skal skrive om i forhold til eksempelvis veganisme, da der er mange ting jeg stadigvæk selv bør undersøge nærmere.

I forhold til de forskellige ydelser, som tilbydes via hjemmesiden, er dette også særdeles relevant at kontakte mig omkring. Jeg ønsker nemlig på sigt at stifte egen virksomhed, og derfor er det absolut rart at have kontakter i forhold til dette.

Skriv til mig på følgende mail: mcortzen@gmail.com.